De Lockdown top 5

Gepubliceerd op 19 april 2020 om 16:06

Inmiddels zitten we alweer een dikke maand thuis met zijn allen. Ik hoop dat iedereen zich nog een beetje bezig kan houden, maar ik vermoed dat in vele huishoudens de verveling echt wel toeslaat inmiddels.  Zelf hou ik mij nog wel bezig. Ik entertain mijn zoon en ik geef hem les. Ik maak mondmaskers en ik maak reclame voor Heelsweb.  

Met mijn eigen stijl ben ik momenteel wat minder bezig. Ik denk dat dat voor veel mensen nu wel geldt. 'Ach, niemand ziet mij toch.. ' denk je dan. Totdat je in je pyjama zit en je je beseft dat je die al 48 uur aanhebt... Oké,  zo erg is het bij mij zelf nog niet geweest.  Maar mijn lelijke sweater met kattenprint wordt wel eindelijk weer eens uit de kast gehaald. 

Terwijl het niet nodig is om je lelijk te kleden om maar comfortabel te zijn. Mooi en comfortabel gaat prima samen.  Daarom heb ik een Lockdown top 5 gemaakt.  1 tot en met 4 zijn perfect als je stijl met comfort wil combineren. 

En als je echt een luie hangdag hebt moet je gewoon voor optie 5 gaan. Want ach, niemand ziet je toch. 


«   »