Heers&Heels wordt naald&draad

Gepubliceerd op 29 april 2020 om 09:53

Iedereen die een beetje kan naaien maakt deze week mondmaskers. Dat werd geadviseerd op het nieuws, omdat we binnenkort weer wat meer buiten mogen komen en we dit veilig willen doen. Ik had er al een aantal gemaakt voor mijzelf en familie.  Maar ik had nog een leuk stofje over met schoenenprint en ik dacht; daar kan ik er een aantal van maken als promo voor de winkel.  Dus had ik er drie gemaakt er bood ik ze gratis aan op een Facebook groepje van Heers. Kreeg ik daar toch een stormloop van geïnteresseerden! Binnen het uur had ik meer dan 50 mensen die wel zo'n mondmasker wilden.  Maar ik heb helemaal geen naaimachine of hulp. Dus ik kan er maar een paar per dag maken.  Dus nadat ik een stuk of 50 mensen een mondmasker beloofd had (met erbij te zeggen dat het wel twee weken wachten kan zijn) moest ik mensen beginnen teleurstellen. Vreselijk! Maar ja, ik heb nu al kramp in mijn vingers dus honderd gratis mondmaskers maken is gewoon niet mogelijk zo. 

Ik heb mijzelf er iets mee aangedaan.. Heel de nacht heb ik gedroomd over mondmaskers 😁 Volgende keer moet ik dat toch commercieel beter aanpakken.  Ze voor 2 euro aanbieden hier in de webshop bijvoorbeeld. De fouten van een beginnende ondernemer.. 

Aan iedereen die ik moet teleurstellen; het spijt mij heel erg, ik heb dit verkeerd aangepakt. Maar als ik het goed heb begrepen gaat de overheid ook gratis mondmaskers uitdelen. Ik hoop voor u dat die snel komen. 

En aan iedereen die ik een mondmasker beloofd heb; ik naai zo snel ik kan, ze zijn onderweg 🙂


«   »