Weer open

Gepubliceerd op 11 mei 2020 om 10:29

We mogen weer open! Net als alle andere winkels in Vlaanderen vandaag weer open mogen, na twee maanden gesloten te zijn geweest wegens Corona. Voor mij is dit extra spannend, omdat ik nog nooit echt open geweest ben. De geplande openingsdag was de dag dat alle winkels dicht moesten. Dat was een hele klap, nadat ik daar een half jaar naartoe geleefd had. Maar in de tussentijd heb ik deze webshop gemaakt. En dat was natuurlijk ook wel weer een leuke uitdaging. Nu ga ik de winkel en de webshop dus voor het eerst combineren. Iek, spannend!

Ik had voor de winkel het liefst een dikke openingsparty gehad. Ik dacht aan glaasjes rosé, koekjes in de vorm van schoenen en veel glitter. Maar dat is in deze tijd volledig ongepast. Dus heb ik maar wat subtiele vlaggetjes op de gevel getekend. Daar zal ik het mee moeten doen vrees ik. En in plaats van die koekjes ligt er handgel en mondmaskers.. Toch iets minder feestelijk. Maar ik wil er helemaal zeker van zijn dat in mijn winkel niemand Corona zal krijgen. Want als we daar helemaal vanaf zijn, dan is het pas echt feest.

Om er helemaal zeker van te zijn dat je bij Heers&Heels rustig kan shoppen heb ik mijn openingstijden ook wat gewijzigd. Zo kan je vanaf nu heel de dinsdag bij ons terecht op afspraak. Dan kan je er echt zeker van zijn dat je geen andere klanten tegenkomt. Ook kan je hier in de webshop al je bestelling doen en die gratis afhalen in de winkel. 

Hopelijk tot snel bij Heers&Heels


«   »