Discounter

Gepubliceerd op 18 mei 2020 om 11:04

De eerste echte openingsweek van Heers&Heels zit er al op. De week is voorbij gevlogen. Ik vond het heerlijk om klanten te ontmoeten. Na die lange Lockdown was het een verademing om weer onder de mensen te zijn. Het was een rustige openingsweek. Dat had ik al wel een beetje verwacht. Funshopping mag nog niet van de regering. En shoppen bij Heers&Heels is natuurlijk wel erg fun ;-)

Wat ik gemerkt heb is dat veel klanten zich verbazen over mijn lage prijzen. Ik ben natuurlijk een discounter. Maar veel andere winkels noemen zich zo en zijn toch veel duurder. Daarom heb ik net even een pagina op deze site gemaakt om uit te leggen hoe het komt dat mijn prijzen zo laag zijn. Hier vind je deze uitleg.

Misschien vinden andere handelaars het vreemd dat ik mijn geheimen zo prijsgeef, maar ik vind het prettig om transparant te zijn. En ik vind het ook belangrijk dat klanten weten dat het niet is omdat ik voordelig ben dat ik rommel verkoop. Ik verkoop alleen maar spullen die ik zelf ook zou kopen. Wat dat betreft is het wel eens lastig om niet alles gewoon zelf te houden. Maar nu ik deze week heb gezien hoe vrolijk klanten worden van hun nieuwe aankoop, vind ik het al heel wat minder lastig!


«   »