Gekke flamingo

Gepubliceerd op 1 juni 2020 om 16:01

Wat een heerlijk tropisch weer vandaag! Ik zit hier echt te genieten van het zonnetje β˜€οΈ

Bij zulk weer denk ik altijd aan zwembaden, palmbomen en stranden met zacht zand en blauw water.  En ook al zit dat er dit jaar niet in, dan nog geniet ik met mijn ogen dicht van de strandvakantie van mijn dromen. Waar een gezonde dosis fantasie al niet goed voor is 😁 In mijn hoofd horen daar ook flamingo's bij. Die lopen daar op hun gemak langs, op dat tropische strand. En omdat flamingo's mij zo vrolijk maken, benoem ik hier de komende weken de gekke flamingo weken. Vol gekke korting en vrolijke flamingo's. Dubbel plezier! Hopelijk vind je leuke koopjes die passen bij jouw tropische strandvakantie op jouw eigen terras. Ogen dicht en fantaseren maar 🌴🌼🍦🍹


«   »