In de krant

Gepubliceerd op 29 juni 2020 om 09:54

Een paar weken geleden werd ik benaderd door een vriendelijke journalist van het Belang van Limburg. Hij wou een stukje maken over de winkel. Daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Als beginnende handelaar is een stukje in de krant hele goede reclame. De eerste vragen moest ik beantwoorden via een mail. Dat deed ik zo goed als ik kon.

Later kwam hij ook nog langs voor wat extra vragen en een foto. Voor de foto had hij een trappetje nodig. Dat verbaasde mij niet zoveel. Met mijn 1 meter 82 ben ik best wel lang, dus als je dan een foto van een goede hoek wilt maken kan je maar beter wat hoger staan. Maar omdat mijn ex net mijn trapladder geleend had, had ik niet zoveel om op te staan. Dus ik snel zoeken door mijn huis... Gelukkig had ik nog zo'n opstapje voor kinderen. Mijn zoon is inmiddels acht en groeit als kool, maar soms heeft hij dat ding nog wel eens nodig om ergens bij te kunnen. Bij gebrek aan iets anders stond de journalist even later te balanceren op het kleine opstapje. Het was zo'n grappig gezicht dat ik weinig moeite had om te lachen op de foto. 

Wanneer mijn stukje in de krant zelf terecht is gekomen weet ik eerlijk gezegd niet, het is mij niet verteld en ik lees de papieren krant niet. Digitaal wel, en daar vond ik het stukje zaterdag terug. Hier kan je hem lezen:  https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200627_05003208/pas-geopend-heers-heels

Maar wat nu vreemd is.. Er is geen foto bij. Misschien was de foto een beetje bewogen, vanwege het net iets te kleine kinderopstapje?


«   »