Corona is terug..

Gepubliceerd op 27 juli 2020 om 17:41

Vanmiddag kwam de veiligheidsraad van de regering weer bijeen. We zagen het al een paar dagen aankomen... De Corona is weer aan het verergeren.  Vreselijk nieuws waar we echt niet op zaten te wachten.  Voor Heers&Heels zit er nu niks anders op dan een aantal extra veiligheidsmaatregelen aan te kondigen. Je vind ze in de afbeelding. 

Gelukkig waren we inmiddels al wel gewend aan de mondmaskers. Alhoewel ze denk ik nooit aangenaam zullen zijn. Zelfs mijn hippe mondmaskers met schoentjesprint vind ik inmiddels irritant. Mijn bril beslaat ervan. En op warme dagen zijn het net kleine saunaatjes. Hetgene wat ik echt niet leuk vind is dat je weer alleen moet komen. Alleen kinderen mogen mee. Terwijl Heers&Heels nu juist een winkel is waarbij je fijn samen kan gaan shoppen.  Ik vind het zo leuk als er drie generaties dames binnen komen, die dan allemaal wel iets leuks vinden. Of twee vriendinnen, die verlegen lachend de winkel voor het eerst bezoeken. 

Alleen shoppen is nu eenmaal minder gezellig. Maar hopelijk laat het je niet tegenhouden. Want Heers&Heels is een klein, rustig en gezellig winkeltje. En ik sta klaar om je te helpen kiezen en passen. Dus ondanks dat het allemaal weer wat meer gedoe is hoop ik je snel weer terug te zien in de winkel. 


«   »