De winkel is gesloten

Gepubliceerd op 31 oktober 2020 om 11:28

Lieve iedereen,

We zijn weer terug in Lockdown. Alle niet essentiële winkels moeten sluiten. En dus ook de Heers&Heels. In een aantal maanden zouden we sowieso de deuren sluiten, maar dit is dus onverwacht vervroegd. En dat doet pijn.

Maar gelukkig hebben we deze site met webshop nog. En daar ga ik zeker gebruik van maken om de hele voorraad schoenen en accessoires nog met enorme kortingen te verkopen. Maak er gebruik van, want op is deze keer ook echt op. 

Wat ga ik alle klanten in mijn winkel missen! Ik vond niets zo leuk als samen met mijn klanten schoenen te passen en ondertussen leuke gesprekken te voeren. Het idee dat dit nooit meer gaat kunnen ligt me zwaar. Maar ik ben iedereen dankbaar voor de laatste maanden, waarin ik toch even mijn droom van mijn eigen schoenenwinkel heb kunnen laten uitkomen. 


«