Heers&Heels

Welkom bij Heers&Heels

 

 

Heelsweb is een onderdeel van Heers&Heels. Dit is een kleine, maar zeer fijne, damesschoenen discounter in het centrum van het Vlaamse dorp Heers. Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over onze winkel.

 

 

 

Heers&Heels is permanent gesloten. Als u graag nog iets van onze producten wil kopen kan dit hier in de webshop. Of mail naar heersheels@gmail.com om een afspraak te maken om te komen passen/afhalen 

 

Ligging:

 

Heers&Heels

Nieuwe Steenweg 59

3870 Heers

België

Dit is in het centrum van Heers, tegenover de sporthal en langs de dierenarts. Heers is gelegen tussen Sint-Truiden en Tongeren. Dat is midden in de Haspengouw, in het Vlaamse deel van Limburg.

Parkeren:

Er is voldoende gratis parkeerruimte voorzien schuin tegenover de winkel, tussen de sporthal en de Delhaize.

OV:

Er stopt een bus vlak voor de winkel, bushalte Sporthal. 

 

Service en betaling:

 

Heers&Heels is een discounter. Maar niet het soort discounter dat je gewend bent, waarbij alles op een hoop ligt en je je tussen de mensenmassa moet wurmen. Hier is het rustig en wordt er belang gehecht aan een goede service. Martine van Heers&Heels helpt je graag om het juiste paar schoenen of de juiste accessoires te vinden. Alles om ervoor te zorgen dat je helemaal gelukkig de winkel verlaat.

Bij Heers&Heels kan je op wel 5 manieren betalen:

1. Gewoon met Bancontact en je betaalkaart.

2. Met Payconiq.

3. Cash.

4. Met de betaalapp op je smartphone.

5. Met een Heers&Heels giftcard.