Levering:

 

Levertijd:

Heelsweb vindt een snelle levering belangrijk en begrijpt volledig dat jij verlangend naar je pakket uitkijkt. Daarom hebben we geen lange levertijden. Binnen België proberen we binnen twee werkdagen te leveren. Naar Nederland komt hier meestal een extra werkdag bij. Wanneer de levering langer zou duren laten we dit in een mailtje weten.

Verzending:

We verzenden voorlopig alleen naar België en Nederland. We verzenden je pakket met PostNL. Nadat we je pakket hebben afgegeven ontvang je een Track&Trace code om te zien waar het pakket zich bevind. Lokale bestellingen leveren we ook wel eens zelf, indien we dit doen krijg je een mail waarin we aangeven wanneer we ongeveer langskomen.

Verzendkosten:

Bij bestellingen boven de 60 euro is de levering gratis.

Je pakket zelf ophalen in de winkel is ook gratis. 

Verzending van een pakket onder de zestig euro kost zowel voor België als Nederland standaard 6 euro. 

 

Retour:

Is je pakket toch niet helemaal wat je ervan verwachte? Dat kan natuurlijk gebeuren. Bij Heers&Heels en Heelsweb heb je dertig dagen om je bestelling te retourneren. Dit mag gratis in de winkel. Stuur je het liever via de post terug? Dat mag ook. Ons retouradres is gewoon het adres van de winkel:

Heers&Heels

Nieuwe Steenweg 59

3870 Heers, BE

Betaling:

Heelsweb vind veilig online betalen zeer belangrijk. Daarom kan je er in een beveiligde omgeving zeker van zijn dat je eenvoudig en veilig online kan betalen. Hiervoor werken we samen met betalingsprovider Mollie. We accepteren de volgende betaalmethodes:

 

- Bancontact

- IDeal

- KBC/CBC 

- Belfius DirectNet

-ING HomePay

-creditcards .

Giftcards: de giftcards die in deze webshop aan zijn gekocht zijn zowel in deze webshop als in de winkel (Heers&Heels) te gebruiken. Je gebruikt ze online door het unieke kaartnummer in je winkelkarretje onder 'kortingscode' in te vullen. Dan gaat het bedrag er vanzelf af. Gebruik je de giftcard liever in de echte winkel? Neem dan een printje mee of laat de giftcard zien op je smartphone. De kaart is maar eenmalig te gebruiken en kan niet voor geld ingewisseld worden. 

Contact:

Heb je nog vragen? Dan mag je ons altijd contacteren. Dat kan op de volgende manieren:

Mail: heersheels@gmail.com of info@heelsweb.com

Tel: tussen 10u en 18u op 011413020 of vanuit NL op +32 11413020 (vraag naar zaakvoerder Martine Klaas)

Chat: via de chat op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/heersheels 

Duurzaamheid:

Bij Heers&Heels en Heelsweb hebben we een groot respect voor het milieu. Daarom krijg je in de winkel bij je schoenen of een herbruikbare tas, of een papieren tas van gerecycled materiaal. Ook verkopen wij geen echt leer. Hierdoor proberen we de ecologische voetafdruk te beperken. Ook geven we je graag tips om duurzaam met je schoenen om te gaan. Hier zijn er al een aantal:

 

- Ben je uitgekeken op je schoenen? Probeer ze tweedehands te verkopen. Bijvoorbeeld via Facebook, 2dehands.be of Vindet.

- Er zijn nog altijd schoenmakers. Dus gooi je schoenen niet te snel weg bij kleine mankementen. Vaak kan het nog gerepareerd worden. Wie handig is kan zelf ook al veel doen met bijvoorbeeld wat secondelijm. 

- De kleine zakjes met bolletjes die vaak bij je schoenen zitten kan je bewaren. Ze houden geurtjes en vocht weg. Hierdoor blijven je schoenen langer mooi.

- Doen je schoenen pijn als je wandelt? Gooi ze dan niet direct weg. Scholl heeft handige pleisters voor je voeten. En de juiste sokjes kunnen vaak ook helpen. Na een tijdje gaan de schoenen meestal minder pijn doen omdat ze zich naar je voeten zetten. 

- Vind je je schoenen te glad van onder? Er een paar keer haarlak op spuiten helpt. Zo kun je ze zelfs op die gladde vloeren aandoen. 

 

Als je geen bevestiging gehad hebt van je bestelling:

Als je een bestelling gedaan hebt en je hebt geen bevestiging in je mailbox gehad hebt kan dat. We hebben gemerkt dat mails niet altijd aankomen bij Hotmail en Outlook. Die filteren dergelijke automatische mails omdat ze ze als ongewenst zien. Wat meestal helpt is de onderstaande contacten toevoegen aan je mailbox:

geen-antwoord@heelsweb.com

info@heelsweb.com

Heb je zelfs na het toevoegen niks gehoord? Dan mag je altijd een mail sturen naar heersheels@gmail.com en dan stuur ik je alsnog je bevestiging.